24.10.2020

PE SCURT

  • „Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat se reunește marţi, 01 septembrie 2020, de la ora 17.00, la sediul central al PSD, Șoseaua Kiseleff nr. 10, sector 1, București”, anunță PSD.

  • De la ședința de luni au lipsit cinci parlamentari, respectiv Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă.

  • Senatorul Carmen Dan a anunțat că se află în autoizolare, deaorece mama sa a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

  • Deputatul Dan Ciocan a fost deja exclus din partid, într-o ședință a PSD Caracal.

01/09/20 18:40

Scandal în PSD. Carmen Dan a scăpat de excludere

Liderii PSD au decis excluderea din partid a patru parlamentari din cei cinci care au absentat la ședința Parlamentului în care urma să se dezbată și să se voteze moțiunea de cenzură, au precizat pentru MEDIAFAX surse social-democrate. „Au fost excluși din partid patru...

Jurnalul ·

Liderii PSD se reunesc în ședință după eșecul moțiunii de cenzură

Liderii social-democrați se reunesc, marți, de la ora 17.00, într-o ședință a Consiliului Național Politic pentru a discuta despre eșecul moțiunii de cenzură, dar și despre sancțiunile date parlamentarilor care nu s-au prezentat luni în Parlament. „Consiliul Politic Național...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook