08.07.2020

PE SCURT

  • Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a lansatun atac fără precedent la adresa sindicatelor, în scandalul pe tema salariilor pe care le vor încasa românii.

  • „Sindicaliştii să înveţe matematică”, spune Lia Olguţa Vasilescu, după ce liderul Cartel Alfa a afirmat că salariul net va scădea cu 15% ca urmare a trecerii contribuţiilor de la angajat la angajator.

  • Cu atât mai mult cu cât prevederile noului Cod Fiscal aduc foarte multe facilități mediului de afaceri.

  • De altfel, vreau să vă spun că ieri am avut Consiliul Tripartit la care au participat toți liderii de confederații naționale și patronatele.

01/11/17 16:42

Scandal de proporţii pe salariile românilor! Olguța Vasilescu le recomandă sindicaliștilor să învețe matematică

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a lansat un atac fără precedent la adresa sindicatelor, în scandalul pe tema salariilor pe care le vor încasa românii. „Sindicaliştii să înveţe matematică”, spune Lia Olguţa Vasilescu, după ce liderul Cartel Alfa a afirmat că salariul...

Jurnalul ·

Vasilescu: Am avut Consiliul Tripartit, patronatele au spus că nu au de gând să scadă salariile

Patronatele au afirmat marți, în ședința Consiliului Tripartit, că nu au de gând să scadă salariile angajaților, cu atât mai mult cu cât prevederile noului Cod Fiscal aduc foarte multe facilități mediului de afaceri, a declarat, miercuri, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook