24.05.2019

PE SCURT

  • Din tabăra Galacticilor fac parte Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan, iar din cea a Starurilor, Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen.

  • Cum ar fi, pe pildă, proba baloanelor, pe care se oferă să o joace Diana Munteanu și Alina Eremia, bune prietene în viața de zi cu zi.

  • Tatăl artistei: M-a sunat aseară să-mi spună că... Scena misterelor, 7 martie.Zece vedete, împărțite în două tabere, vor avea misiunea să ghicească cine se află în spatele fiecărei măști.

  • Alături de Dan Negru se va afla, în postura de co-prezentator, cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.

06/03/19 16:08

Scena misterelor, 7 martie. Ce vedete au acceptat provocarea

Scena misterelor, 7 martie.Cele două tabere, a Galacticilor, cu Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan în componență, și a Starurilor, din care fac parte Dorian Popa, Rona Hartner, Andrei Duban, Alina Eremia și Tavi Colen, vor trebui să afle cine...

DCnews ·

Scena misterelor, 7 martie. Apariție uimitoare, în emisiune: Erou american

Scena misterelor, 7 martie.Aquaman, eroul de peste hotare, îndrăgit pe marile ecrane, Omul din Neanderthal și Străjerul Copac sunt doar trei dintre personajele care vor apărea pe "Scena misterelor", în trei tablouri diferite: Lumea Mărilor, Epoca de piatră și filmul „Maleficent"....

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook