10.08.2020

  • Costa Rica a fost desemnată de ONU drept „Campioana Pământului” pentru rolul său de prim plan în combaterea schimbărilor climatice, a anunţat Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), informează dpa şi EFE.

  • Premiul va fi primit de preşedintele Costa Rica, Carlos Alvarado Quesada, la 26 septembrie, la New York, în timpul Adunării Generale a ONU.

  • În februarie, anul trecut, Costa Rica a prezentat Planul naţional de decarbonizare, cu obiective pe termen mediu şi lung pentru reformarea unor sectoare precum transportul, energia, gestionarea deşeurilor şi utilizarea pământului.

  • Necesitatea unei acţiuni globale puternice împotriva crizei climatice va fi în centrul dezbaterilor la Summitul pentru acţiuni climatice convocat de secretarul general al ONU, Antonio Guterres, luni, la New York.

22/09/19 12:28

Schimbări climatice: Costa Rica este „Campioana Pământului”

Costa Rica a fost desemnată de ONU drept „Campioana Pământului” pentru rolul său de prim plan în combaterea schimbărilor climatice, a anunţat Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), informează dpa şi EFE. Ţara din America Centrală a primit cea mai importantă distincţie...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook