30.05.2020

  • Această majoritate foarte mică - care ar marca însă o schimbare istorică în Irlanda de Nord - se situează în marja de eroare a sondajului, temperează autorul anchetei, politologul Lord Ashcroft.

  • Potrivit acestui studiu, 45% dintre chestionaţi se pronunţă în favoarea rămânerii în cadrul Regatului Unit, iar 46% în favoarea intrării în Republica Irlanda, un stat membru UE.

  • Acest sondaj, publicat miercuri, a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1.542 de persoane, în Irlanda de Nord, în perioada 30 august - 2 septembrie.

  • ”Un asemenea rezultat reflectă incertitudinea şi anxietatea care înconjoară Brexitul, frontiera irlandeză şi efectul său potenţial asupra vieţii în provincie”, analizează Lord Ashcroft.

13/09/19 16:37

Schimbare istorică: Nord-irlandezii sunt 51 la sută favorabili reunificării Insulei Irlanda

Această majoritate foarte mică - care ar marca însă o schimbare istorică în Irlanda de Nord - se situează în marja de eroare a sondajului, temperează autorul anchetei, politologul Lord Ashcroft. Potrivit acestui studiu, 45% dintre chestionaţi se pronunţă în favoarea rămânerii...

Romania TV ·

Schimbare istorică: Nord-irlandezii sunt 51 la sută favorabili reunificării Insulei Irlanda

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook