07.03.2021

  • TVA pentru serviciile de livrare a preparatelor alimentare trebuie redusă de la 9% la 5%, este propunerea avansată Guvernului de deputatul PNL Marilen Pirlea, care precizează că această cotă este deja aplicată restaurantelor.

  • El spune că necesitatea ajustării TVA a reieşit în urma unei întâlniri, la Timişoara, la care a participat şi Florin Cîţu, în calitate de ministru al Finanţelor.

  • Deputatul PNL afirmă că Guvernul de coaliție condus de Florin Cîțu are ocazia aplicării unei măsuri de intervenție economică, de susținere a consumatorilor, dar în egală măsură și a producătorilor.

  • Astfel, în lipsa unor spații deschise dedicate, rolul serviciilor de livrare a hranei reprezintă una din puținele căi prin care cererea se întâlnește cu oferta pe piața serviciilor de alimentație publică.

08/01/21 14:38

Se cere TVA de 5% pentru serviciile de livrare a preparatelor alimentare

TVA pentru serviciile de livrare a preparatelor alimentare trebuie redusă de la 9% la 5%, este propunerea avansată Guvernului de deputatul PNL Marilen Pirlea, care precizează că această cotă este deja aplicată restaurantelor. El spune că necesitatea ajustării TVA a reieşit...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook