08.03.2021

  • Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a provocat mulţimea care a atacat Capitoliul pe 6 ianuarie, afirmă senatorul Mitch McConnell, liderului grupului republican din Senatul Statelor Unite.

  • Ultima dată când a fost întrunit Senatul, tocmai recăpătaserăm controlul asupra Capitoliului de la infractorii violenţi care au încercat să blocheze Congresul să îşi facă datoria.

  • Camera Reprezentanţilor din SUA a decis inculparea preşedintelui în funcţie, Donald Trump, pentru instigare la insurecţie, în cadrul procedurii demiterii, care va continua în Senat.

  • Potrivit articolului de inculpare, Donald Trump s-a implicat în delicte majore şi minore prin instigarea la acte de violenţă împotriva instituţiilor de guvernare din Statele Unite.

19/01/21 23:13

Senatorul republican Mitch McConnell consideră că Trump a provocat violenţele asupra Capitoliului

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, a provocat mulţimea care a atacat Capitoliul pe 6 ianuarie, afirmă senatorul Mitch McConnell, liderului grupului republican din Senatul Statelor Unite. "Ultima dată când a fost întrunit Senatul, tocmai recăpătaserăm controlul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook