18.04.2021

  • Miza este una extraordinară, deoarece trebuie dezbătută, rapid, cererea de reexaminare formulată de președintele Klaus Iohannis cu privire la legea privind dreptul Parlamentului de a stabili data alegerilor legislative.

  • Timp de două săptămâni, Biroul Permanent al Senatului nu s-a putut întruni, din pricina blocajului generat de senatorii PNL, USR și UDMR, și de absența ex-parlamentarului PSD Ion Ganea.

  • Biroul Permanent al Senatului a convocat ședința de plen, cu prezență fizică, mâine, prilej cu care se vor alege cei doi noi secretari ai Senatului, respectiv social-democrații Ion Rotaru și Florian Bodog.

  • Ieri însă, s-au prezentat la lucrări senatorii USR George Dîrcă și UDMR Tanczos Barna, care au resetat jocul, venind la serviciu.

10/11/20 10:10

Senatul poate arunca, mâine, în aer alegerile din 6 decembrie

Conducerea Senatului a reușit să întrunească, ieri, pentru prima dată după două săptămâni, cvorumul de ședință pentru convocarea Biroului Permanent. Miza este una extraordinară, deoarece trebuie dezbătută, rapid, cererea de reexaminare formulată de președintele Klaus Iohannis...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook