11.07.2020

PE SCURT

  • Casa Albă nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru a face vreun comentariu cu privire la aceste dezvăluiri de presă.

  • Scandalul s-a agravat pentru preşedintele american odată cu publicarea miercuri de către Casa Albă a unui rezumat al acestei convorbiri telefonice.

  • Pentru ca două persoane alese de naţiunile lor să fie la înălţimea funcţiilor lor sunt necesare modalităţi diplomatice care implică un anumit grad de confidenţialitate, a spus el.

  • Cum puteţi lucra în astfel de condiţii?,a întrebat retoric ministrul de externe rus.

28/09/19 14:07

Serghei Lavrov a cerut SUA să nu dea publicităţii convorbirile dintre Vladimir Putin şi Donald Trump

Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, a cerut vineri SUA să nu dea publicităţii stenogramele convorbirilor telefonice dintre Donald Trump şi Vladimir Putin după publicarea unei discuţii controversate a preşedintelui american cu omologul său ucrainean, potrivit France Presse. "În...

Jurnalul ·

Donald Trump le-ar fi spus ruşilor în 2017 că nu este îngrijorat de eventuala ingerinţă în alegeri

Preşedintele american Donald Trump a declarat într-o întâlnire din 2017 cu doi înalţi responsabili ruşi că nu este îngrijorat de interferenţa Moscovei în alegerile americane, ceea ce i-a determinat pe oficiali de la Casa Albă să restrângă accesul la stenograma acestei întâlniri,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook