15.07.2020

  • Serge Lasvignes și Bernard Blistène au profitat de momentul festiv pentru a evoca legăturile speciale pe care le au cu România.

  • Totodată, acest proiect fără precedent a fost un bun prilej de a depăși sau a „uita clișeele” asociate României și Franței, a subliniat ambasadorul român.

  • „Sezonul românesc” a fost de la sine înțeles, Centrul Pompidou fiind el însuși întrucâtva românesc, a subliniat, cu umor, președintele Serge Lasvignes.

  • Ami Barak și Mircea Cantor au ținut să mulțumească tuturor celor care i-au însoțit de-a lungul parcursului lor artistic, o parte fiind de altfel prezenți în Saloanele Ambasadei, ieri seară.

04/12/19 13:02

Sezonul România-Franța 2019: înmânarea distincțiilor acordate de către Președintele României unor personalități române și franceze

Astfel, au primit Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer - Serge Lasvignes, președintele Muzeului de Artă Modernă al Franței (Centrul Pompidou); Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer - Bernard Blistène, directorul Muzeului de Artă Modernă al...

RFI ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook