20.09.2019

  • Simona va intra în competiție pentru premiul EMERGE, care presupune realizarea unei producții pentru Gibney Dance Company New York în 2020.

  • Coregrafa şi regizoarea Simona Deaconescu, cofondatoare a festivalului Bucharest International Dance Film Festival, a prezentat spectacole, filme și a susținut ateliere la festivaluri importante din SUA, Austria, Italia, Bulgaria, Turcia, Lituania, Chile, România.

  • Simona Deaconescu a ales să danseze solo pentru prima oară unul dintre momentele sale preferate din spectacolul Counterbody, care i-a adus și nominalizarea de artist Aerowaves Twenty18.

  • Programul Emerging Choreographers a devenit o tradiție a festivalului, de-a lungul timpului nume importante din industria internațională a dansului fiind invitate, la începutul carierei, să realizeze spectacole în cadrul acestei secțiuni.

12/06/19 16:09

Simona Deaconescu, primul coregraf român emergent la Springboard Danse Montréal

Coregrafa Simona Deaconescu este prima prezență românească de la prestigiosul festival Springboard Danse Montréal și unul dintre cei cinci tineri coregrafi care vor crea spectacole și instalații, alături de un grup internațional de dansatori, aleși printr-un proces lung...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook