04.07.2020

PE SCURT

  • Bouzkova , care a împlinit 21 de ani în 21 iulie, este considerată una din jucătoarele de mare perspectivă ale Cehiei, ea fiind inclusă în echipa de FED CUP.

  • SurseleFANATIKapropiate Simonei susţin însă că doar Cincinnati poate fi în pericol, nu şi US Open, retragerea fiind tocmai o decizie de precauţie pentru marele turneu de Grand Slam de la New York!

  • Reprezentanta ţării noastre a fost recompensată cu un cec de 60.455 dolari şi 190 de puncte WTA pentru participarea la această probă.

  • Ostapenko, ultima „victimă” a Mariei, a fost „executată” în două seturi, ceea ce ar trebui să o pună în gardă pe Simona.

13/08/19 14:37

Simona Halep a abandonat în sferturile de finală la turneul de la Toronto

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto, din cauza unor probleme medicale, retrăgându-se de pe teren după primul set al meciului cu cehoaica Marie Bouzkova, câştigat cu 6-4 de adversara sa. Halep (27 ani),...

Jurnalul ·

Va avea Simona Halep un meci ușor cu Maria Bouzkova?

Partida Simonei Halep cu Maria Bouzkova, din „sferturi” la Toronto, o are ca  mare favorită pe jucătoarea din România.Statistic, lucrurile susțin ideea că pentru Simona ar urma o partidă ușoară, adversara ei fiind clasată pe locul 91 în ierarhia mondială înainte de turneul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook