24.05.2019

PE SCURT

  • Ion Tiriac si Virginia Ruzici au venit cu referinte bune despre Sascha Bajin, concediat in aceasta iarna de Naomi Osaka.

  • Simona Halep se pare că este tot mai aproape de a bate palma cuSascha Bajin, un tenician renumit care a reușit să o ducă pe sportiva Naomi Osaka pe cele mai înalte culmi.

  • Printre cei care fac efoturi pentru ca această colaborare să se încheie cu succes se numără Ion Țiriac și Virginia Ruzici.

  • Simona Halep noastra a lucrat timp de cateva saptamani cu Thierry van Cleemput in acest an, dar colaborarea nu a fost oficializata printr-un contract.

06/03/19 16:08

Simona Halep pregătește marea lovitură. Țiriac a făcut demersurile

Simona Halep se pare că este tot mai aproape de a bate palma cu Sascha Bajin, un tenician renumit care a reușit să o ducă pe sportiva Naomi Osaka pe cele mai înalte culmi. Citește și:Toader: Sănătate, predare, sigiliu, ne vedem sănătoși! Printre cei care fac efoturi...

DCnews ·

Simona Halep a decis pe cine vrea ANTRENOR. Este LOVITURA ANULUI în TENIS

Ion Tiriac si Virginia Ruzici au venit cu referinte bune despre Sascha Bajin, concediat in aceasta iarna de Naomi Osaka. Germanul a lucrat timp de un an cu jucatoarea nipona, a preluat-o de pe locul 68 in clasamentul WTA si a dus-o pe prima pozitie, ajutand-o sa castige...

Romania TV ·

Simona Halep a decis pe cine vrea ANTRENOR. Este LOVITURA ANULUI în TENIS

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook