07.07.2020

  • Aproximativ trei milioane de persoane trăiesc în această regiune din nord-vestul Siriei, ultimul bastion al jihadiştilor care încă scapă de sub controlul Damascului.

  • Dar ambasadorul rus pe lângă Naţiunile Unite la Geneva Ghenadi Gatilov, fost adjunct al ministrului de externe, a acuzat ONU că se bazează pe date false pentru identificarea siturilor civile la Idlib.

  • Luna trecută, înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului, Michelle Bachelet, a estimat că loviturile care vizează ţintele civile au fost aparent intenţionate.

  • El a declarat că Moscova le-a cerut soldaţilor săi să verifice fiecare acuzaţie de lovitură împotriva ţintelor civile, dar că ei au descoperit că indiciile furnizate de agenţiile umanitare ale ONU sunt false.

10/08/19 00:04

Siria: Rusia acuză ONU că furnizează 'date false' în legătură cu ţintele civile la Idlib

Rusia a acuzat vineri ONU că furnizează "date false" în legătură cu şcolile şi spitalele care ar fi fost bombardate în provincia siriană Idlib de regimul sirian şi aliatul său rus, relatează France Presse. Aproximativ trei milioane de persoane trăiesc în această regiune...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook