06.12.2019

  • O nouă rundă de testări ale sistemului RO-ALERT va avea loc în Bucureşti şi în judeţul Ilfov în perioada 16 - 26 iulie, a anunţat, luni, ISU Bucureşti - Ilfov.

  • Activitatea are scopul de a examina funcţionarea sistemului, prin transmiterea unor mesaje de test către telefoanele mobile aflate în raza celulelor de telefonie mobilă din anumite zone, a precizat sursa citată.

  • Telefoanele configurate pentru recepţia mesajelor RO-ALERT şi care se vor afla în aria de acoperire a celulelor din zonele selectate pentru testare vor recepţiona următorul mesaj TEST!

  • Pentru a primi mesajele transmise de IGSU şi structurile sale teritoriale, recomandăm cetăţenilor să se asigure că pe terminalele mobile sunt realizate setările corespunzătoare.

15/07/19 15:43

Sistemului RO-ALERT va realiza o nouă rundă de testări în Bucureşti şi Ilfov

O nouă rundă de testări ale sistemului RO-ALERT va avea loc în Bucureşti şi în judeţul Ilfov în perioada 16 - 26 iulie, a anunţat, luni, ISU Bucureşti - Ilfov.  Testarea va avea loc astfel:  * 16 iulie, în intervalul orar 10,00 - 12,00, în Sectorul 2 şi oraşul Otopeni;  *...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook