15.01.2021

  • „Spitalul Judeţean a cerut 1.080 de doze şi are în momentul de faţă doar 21, date de Direcţia de Sănătate Publică, de Ministerul Sănătăţii.

  • Întrebarea este dacă Ministrul Sănătăţii și actualul Guvern cred că doar medicul trebuie să decidă cui administrează acest medicament, nu ştiu”, a declarat președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

  • Conform datelor centralizate de autoritățile județene, la principalele spitale din Galați unde există paturi pentru bolnavii de Covid-19 nu mai sunt decât foarte puține doze de Remdesivir.

  • Asta deși autoritățile și spitalele au solicitat Ministerului Sănătății să le fie distribuite medicamentele utilizate în tratamentul bolnavilor infectați cu virusul SARS CoV-2.

09/11/20 10:54

Situație alarmantă la Galați: Criză de Remdesivir în spitalele cu pacienți Covid

Este criză de Remdesivir în spitalele gălățene. În unitățile medicale din Galați care primesc pacienți Covid-19 mai sunt foarte puține doze din medicamentul folosit în tratamentul bolii. Asta deși spitalele au solicitat Ministerului Sănătății cantități mult mai mari de Remdesivir....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook