22.04.2021

  • Italia înăspreşte din nou restricțiile pentru combaterea pandemiei din cauza numărului crescut de cazuri, desemnând duminică trei zone drept zone roșii, a declarat sâmbătă ministrul Sănătății, Roberto Speranza.

  • În noile zone roșii - Lombardia, Sicilia și provincia autonomă Bolzano - oamenilor li s-a impus să nu iasă din case cu excepția muncii, a cumpărăturilor sau a altor motive urgente, conform dpa.

  • Noile reguli înseamnă că 70% din sectorul gastronomic italian este închis din nou, potrivit asociației agricole Coldiretti, după ce magazinele au fost lăsate să se redeschidă pentru o scurtă perioadă după sărbători.

  • Reprezentanții Coldiretti au declarat că restricțiile au afectat puternic întregul sector agricol și alimentar și a cerut subvenții pentru salvarea locurilor de muncă și protejarea economiei.

18/01/21 12:45

Situație critică în Italia. Guvernul înăspreşte din nou restricțiile

Italia înăspreşte din nou restricțiile pentru combaterea pandemiei din cauza numărului crescut de cazuri, desemnând duminică trei zone drept zone roșii, a declarat sâmbătă ministrul Sănătății, Roberto Speranza. În noile zone roșii - Lombardia, Sicilia și provincia autonomă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook