25.02.2021

  • Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis, miercuri, 9 septembrie, ca activitățile didactice din primul semestru al anului universitar 2020 – 2021 să se desfășoare online.

  • Decizia a avut ca obiectiv principal începerea activităţii didactice fără a pune în pericol sănătatea studenţilor, a cadrelor didactice şi a personalului administrativ, precum şi a familiilor acestora.

  • Aşa cum arată toate studiile de specialitate din ultimele săptămâni, riscul infectării cu COVID-19 nu numai că nu a scăzut, dar este pe o curbă ascendentă, se arată în comunicat.

  • Totodată, conducerea instituției a aprobat majorarea cu 20% a burselor sociale, pe întreaga perioadă în care activitățile didactice se vor desfășura online, pentru acoperirea unor cheltuieli legate de conectivitate.

09/09/20 14:53

SNSPA: Activitățile didactice din primul semestru al anului universitar 2020 - 2021 se vor desfășura online

Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis, miercuri, 9 septembrie, ca activitățile didactice din primul semestru al anului universitar 2020 – 2021 să se desfășoare online. De asemenea, potrivit unui comunicat al SNSPA, în funcție de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook