28.09.2020

  • Solicit să luaţi act că cerem anularea acestui proiect de Ordonanţă, precum şi suspendarea procedurilor legate de acest proiect şi toate actele subsecvente care ar putea decurge în urma acestei legiferări.

  • Dacă dvs.nu ne spuneţi ce anume din proiectul de Ordonanţă.... dar ne cereţi socoteală dacă lucrurile o vor lua într-o anumită direcţie.

  • Felul în care aţi formulat aceste întrebări, se duce către un monolog şi către o acuzaţie care nu va face altceva decât să ne adresăm instanţei.

  • Rolul acestui act normativ este legat de Ro-Net, cel mai mare proiect demarat de către minister în 2015 pentru introducerea reţelelor de internet de bandă largă în localităţile izolate, a explicat Mănescu.

28/10/19 22:11

Societatea civilă solicită anularea proiectului de ordonanţă privind simplificarea procedurii de autorizare a lucrărilor la infrastructura de comunicaţii

"Solicit să luaţi act că cerem anularea acestui proiect de Ordonanţă, precum şi suspendarea procedurilor legate de acest proiect şi toate actele subsecvente care ar putea decurge în urma acestei legiferări. Prima întrebare este să specificaţi în mod concret care este temeiul...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook