06.08.2020

  • Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) solicită Ministerului Sănătății să prezinte public soluțiile pentru evitarea unei noi crize în tratamentul cu imunoglobulină.

  • În 2017, datorită unor grave erori administrative, rămase – din păcate – nesancționate până în prezent, România s-a confruntat cu o criză majoră a imunoglobulinei.

  • În urma apelurilor repetate venite din partea pacienților, a medicilor și a societății civile, conducerea Ministerul Sănătății a intervenit și a rezolvat această criză.

  • Pentru neregulile grave din sistemul public de sănătate, printre care și situația catastrofală a tratamentului pentru imunodeficienţele primare, FACIAS a cerut în2017 demisia fostului ministru al Sănătății.

31/05/19 16:17

Solicitare FACIAS către Ministerul Sănătății

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) solicită Ministerului Sănătății să prezinte public soluțiile pentru evitarea unei noi crize în tratamentul cu imunoglobulină. În 2017, datorită unor grave erori administrative, rămase – din păcate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook