15.12.2019

PE SCURT

  • Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis vineri jurnaliştilor, de Ziua Libertăţii Presei, că îi susţine deplin, subliniind că ziariştii ajută la transparenţa şi asumarea la nivel politic.

  • Ziua mondială a libertăţii presei reprezintă pentru mine un prilej de a mulţumi colegilor din mass media pentru sprijinul constant pe care l-au acordat Ministerului Sănătăţii şi mie, personal, în ultimul an.

  • Astăzi celebrăm jurnaliştii care îşi dedică vieţile găsirii adevărului şi care, prin munca lor asiduă, ajută la impunerea transparenţei şi asumării în guvernare.

  • Este şi o oportunitate pentru a evidenţia rolul deosebit pe care jurnaliştii îl au în formarea şi dezvoltarea societăţii, dar şi responsabilitatea în informarea corectă a publicului.

03/05/19 15:28

Sorina Pintea: Cred cu tărie în principiile fundamentale ale libertăţii presei

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a afirmat vineri, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că numai cu o presă independentă se poate clădi o "democraţie solidă" şi a mulţumit jurnaliştilor pentru sprijinul constant pe care l-au acordat instituţiei pe care o conduce. "Ziua...

Jurnalul ·

Preşedintele Klaus Iohannis le transmite jurnaliştilor de Ziua Presei că au susţinerea sa deplină

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis vineri jurnaliştilor, de Ziua Libertăţii Presei, că îi susţine deplin, subliniind că ziariştii ajută la transparenţa şi asumarea la nivel politic. "Astăzi celebrăm jurnaliştii care îşi dedică vieţile găsirii adevărului şi care,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook