07.07.2020

PE SCURT

  • Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, susține că Sorina Pintea nu revine la conducerea Spitalului Județean Baia Mare și propune ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să constate suspendarea contractului de management al acesteia.

  • „Sorina Pintea are nevoie de răgazul necesar pentru a-și clarifica problemele de natură judiciară si pentru a depăși situația medicală delicată în care se află”, a menționat președintele CJ Maramureș.

  • Noi am luat act de această retragere a demisiei și am informat la rândul nostru spitalul din Baia Mare.

  • Sorina Pintea a obținut postul de manager prin concurs, iar mandatul îi expiră în acest an”, au spus reprezentanții CJ Maramureș.

09/04/20 18:55

Sorina Pintea nu mai este demisionară, ci suspendată. Reacția șefului CJ Maramureș

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, susține că Sorina Pintea nu revine la conducerea Spitalului Județean Baia Mare și propune ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să constate suspendarea contractului de management al acesteia. Potrivit unui comunicat...

Jurnalul ·

Premierul Orban cere demiterea Sorinei Pintea: Uzați de prerogativele pe care le-ați dobândit

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, în ședința de Guvern de joi, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să o demită pe Sorina Pintea din funcția de manager al Spitalului Județean Baia Mare, solicitându-i să „uzeze de prerogativele pe care le-a dobândit”. „Solicitarea mea e...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook