06.07.2020

PE SCURT

  • UPDATEPerchezițiile în biroul fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare, sunt făcute în urma unui flagrant care vizează achiziții publice.

  • Stire initiala Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, nu a fost reţinută de procurorii DNA, anunță Antena 3. Anchetatorii au indicii referitoare la implicarea acesteia într-un caz de corupţie.

  • Aceleași surse arată că perchezițiile încă sunt în desfășurare la spital și este foarte posibil ca Pintea să fie adusă la audieri la București.

  • Potrivit unor surse judiciare, a fost făcutun flagrant al DNA central în care Sorina Pintea ar fi primit o sumă importantă de bani.

29/02/20 15:35

Sorina Pintea, vizată de un dosar de corupție. Procurorii DNA se află în biroul de la Spitalul din Baia Mare

UPDATE Perchezițiile în biroul fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în prezent manager al Spitalului din Baia Mare, sunt făcute în urma unui flagrant care vizează achiziții publice. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că în biroul fostului ministru ar fi...

Jurnalul ·

UPDATE Sorina Pintea, adusă la sediul central al DNA. Fostul ministru este audiat de procurori

UPDATE Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost adusă sâmbătă dimineața la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), ea fiind audiată, la ora transmiterii acestei știri, de anchetatori, într-un dosar ce vizează achiziții publice, anunță Mediafax....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook