13.08.2020

  • Potrivit Organizației Națiunilor Unite, producția globală de hrană trebuie dublată pentru a asigura nevoile unei populații în creștere.

  • Programul Alimentar Mondial (World Food Programme - o agenție specializată a ONU) susține că printre cauzele foametei în creștere se numără degradarea mediului și seceta, ambele cauzate de schimbările climatice, dar și conflictele.

  • Pe de altă parte, asigurarea sustenabilității industriei alimentare le provoacă dureri de cap factorilor de decizie, în contextul noilor tehnologii care promit să ajute la combaterea schimbărilor climatice.

  • Andriukaitis a spus că a petrecut mult timp analizând și discutând despre mâncare, despre ce funcționează și nu prea, despre modalități de îmbunătățire a sustenabilității industriei agro-alimentare.

05/11/19 10:24

SPECIAL REPORTAndriukaitis: Modele de producție de acum 100 de ani nu pot asigura sustenabilitatea alimentației

Potrivit Organizației Națiunilor Unite, producția globală de hrană trebuie dublată pentru a asigura nevoile unei populații în creștere. Pe de altă parte, asigurarea sustenabilității industriei alimentare le provoacă dureri de cap factorilor de decizie, în contextul noilor...

EurActiv ·

SPECIAL REPORTAndriukaitis: Modele de producție de acum 100 de ani nu pot asigura sustenabilitatea alimentației

EurActiv

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook