02.04.2023

PE SCURT

  • Colaborarea dintre cele doua artiste si integrarea mai multor tipuri de arte in expozitia care va fi deschisa publicului intre 3 si 15 decembrie a dus la crearea unui tip de spectacol unic in Romania.

  • 'M-am întors către mine însămi pentru a-mi regăsi sufletul și a-l pune apoi pe pânze din ce în ce mai mari', mărturisește Georgeta Constantinescu.

  • De la aceste lumi a pornit totul', explica hair designer-ul Cristina Grama.

  • 17 modele vor deveni 'tablouri vii' și vor crea privitorilor senzația că s-au născut din picturile Georgetei Constantinescu.

27/11/15 15:55

Comunicat de presă - Vernisajul expoziției 'Armonia artelor' la Biblioteca Națională a României

Pe 3 decembrie, de la 18.30, la Biblioteca Națională a României, Vernisajul expoziției 'Armonia artelor' propune un spectacol unic în România, de arte integrate Pe 3 decembrie, de la 18.30, la Biblioteca Națională a României, artistul plastic Georgeta Constantinescu...

Agerpres ·

SPECTACOL UNIC în România, de arte integrate : vernisajul expoziției "Armonia artelor"

Colaborarea dintre cele doua artiste si integrarea mai multor tipuri de arte in expozitia care va fi deschisa publicului intre 3 si 15 decembrie a dus la crearea unui tip de spectacol unic in Romania. Cu un concept gandit si elaborat pe parcursul a 5 luni de zile ispirat...

ring ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook