29.10.2020

  • Stagiunea Teatru în TVR continuă luni, marţi şi miercuri, 31 august, 1 şi 2 septembrie, de la ora 21.00, cu spectacolul Old Love oferit de Teatrul Alexandru Davila din Piteşti.

  • „Old Love” sau „Iubire veche” este o comedie romantică în două acte, pe muzica lui Nicu Alifantis şi cu o distribuţie impresionantă: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă , Adrian Păduraru / Robert Tudor.

  • Astfel, în 5 septembrie, actriţa Catrinel Dumitrescu ne invită să urmărim spectacolul său de la Teatrul Nottara: „Aici nu-i de joacă” – în care interpretează rolul principal, alături de Victoria Cociaş.

  • Inspirat de piesa An Nou Fericit, a lui Pauline Daumale, spectacolul este o comedie lirică, ce are ca protagoniste două femei din clase sociale diferite.

01/09/20 17:07

Spectacole de teatru, 7 zile din 7, în grădina TVR

Stagiunea Teatru în TVR continuă luni, marţi şi miercuri, 31 august, 1 şi 2 septembrie, de la ora 21.00, cu spectacolul Old Love oferit de Teatrul Alexandru Davila din Piteşti. „Old Love” sau „Iubire veche” este o comedie romantică în două acte, pe muzica lui Nicu Alifantis...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook