05.07.2020

PE SCURT

  • Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, după un rezultat excelent în ultima etapă a Ligii I. Sperăm că vom fi capabili să facem un joc bun.

  • Vreau să-i felicit pe jucători pentru această victorie, dar este de domeniul trecutului şi urmează cele două jocuri în cupă şi în campionat, cu Astra.

  • Tehnicianul consideră că echipa sa are forţa necesară să elimine pe Hermannstadt din Cupa României: Îi cunoaştem bine pe cei de la Hermannstadt, am jucat împotriva lor în campionat.

  • În perspectiva jocului cu Hermannstadt voi încerca să gestionez cât mai bine şi să dau timp de joc şi altor jucători care trebuie să demonstreze.

24/09/19 18:41

Sperăm că vom fi capabili să facem un joc bun în Cupă, spune antrenorul echipei AFC Hermannstadt

Antrenorul echipei AFC Hermannstadt, Costel Enache, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că în Cupa României au fost întotdeauna meciuri cu rezultate interesante şi că speră ca formaţia sa să fie capabilă să facă miercuri un joc bun contra Chindiei Târgovişte, în...

DCnews ·

Viorel Moldovan vrea să ajungă cu Chindia Târgovişte în finala Cupei României

Antrenorul formaţiei Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca în acest sezon să ajungă cu echipa sa în finala Cupei României, fiind optimist în ceea ce priveşte partida de miercuri, din 16-imile competiţiei, cu...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook