25.01.2020

  • Printre clienţi se mai află Nuclearelectrica, Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), Ministerul Apărării Naţionale (MApN) şi câteva penitenciare din ţară.

  • Listă exclusivă: 10 clienţi de stat Contractul obţinut de la Camera Deputaţilor reprezintă doar formalitatea prelungirii unei înţelegeri de tradiţie pentru Avsec Security Services SRL, care trăieşte exclusiv din banii instituţiilor de stat.

  • Afacerea nu este deosebit de bănoasă, dar asigură un venit sigur şi constant patronilor, doi soţi care provin din sferele înalte ale serviciilor româneşti de informaţii.

  • Poveste de dragoste între spioni Avsec Security Services SRL este deţinută de soţii Luminiţa şi Dan Michael Georgescu, două personaje cu un trecut spectaculos.

03/07/19 11:54

Spionii depanatori, monopol pe porţile antitero

Avsec Security Services SRL, o mică firmă de familie din Voluntari, deţine monopolul serviciilor de revizii a porţilor de control antitero de la Camera Deputaţilor. Afacerea nu este deosebit de bănoasă, dar asigură un venit sigur şi constant patronilor, doi soţi care provin...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook