06.12.2019

  • Joi, 11 iulie 2019 secția germană a TNRS prezintă comedia „D’ale lolelor” „D’ale Lolelor” este o adaptare după farsa britanică a scriitorului Dave Freeman, “Un pat plin de oaspeți”.

  • Spectacolul îi are în distribuție pe actorii Ali Deac, Valentin Späth, Johanna Adam, Daniel Bucher, Emőke Boldizsár, Daniel Plier, Anca Cipariu, Renate Müller-Nica.

  • Spectacolul ne spune povestea a două cupluri aflate în vacanță într-o pensiune din Transilvania și cazate din greșeală în aceeași cameră de hotel.

  • Când Brenda pleacă în căutarea inelului ei pierdut, Dieter descoperă faptul că acea cameră a fost rezervată și altcuiva.

09/07/19 16:54

Stagiunea de vară a TNRS aduce pe scenă cele mai îndrăgite comedii din repertoriul naționalului sibian și șase reprezentații cu spectacolul „Faust”

Comediile „Cerere în căsătorie”, regia Robert Raponja, „D’ale lolelor”, „Cheie pentru doi”, „Iubire cu năbădăi”– toate în regia lui Șerban Puiu, „Steaua fără nume”,regia Florin Coșuleț și șase reprezentații cu spectacolul „Faust”, regia Silviu Purcărete sunt ultimele spectacolele ...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook