06.10.2022

  • Administraţia Joseph Biden a catalogat, luni, drept deschise primele negocieri cu Mişcarea talibanilor afgani după ce organizaţia islamistă a preluat cu forţa puterea în Afganistan ca rezultat al retragerii trupelor occidentale.

  • Oficiali din cadrul Administraţiei de la Washington s-au întâlnit la Doha, în Qatar, cu reprezentanţi ai regimului taliban afgan, în cadrul abordării pragmatice a Statelor Unite.

  • Discuţiile au fost deschise şi profesioniste, concentrându-se pe teme de securitate, combaterea terorismului şi drepturile omului, a transmis Departamentul de Stat de la Washington, conform postului german NTV.

  • Dialogul cu delegaţia americană s-a derulat în condiţii bune, a transmis, la rândul său, Ministerul de Externe de la Kabul.

11/10/21 20:36

Statele Unite consideră "deschise" negocierile cu regimul taliban din Afganistan

Administraţia Joseph Biden a catalogat, luni, drept "deschise" primele negocieri cu Mişcarea talibanilor afgani după ce organizaţia islamistă a preluat cu forţa puterea în Afganistan ca rezultat al retragerii trupelor occidentale. Oficiali din cadrul Administraţiei de...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook