20.01.2022

  • Unităţile de reacţie au fost puse la dispoziţie de Biroul Federal de Investigaţii (FBI), de Agenţia pentru Securitate Naţională, de Comunitatea Naţională a Serviciilor de Informaţii şi de Agenţia pentru Securitate Cibernetică şi Securitatea Infrastructurii.

  • Două grupuri formate din unităţi ale unor agenţii federale fuseseră formate ca reacţie la atacurile cibernetice SolarWinds şi asupra serverelor companiei Microsoft.

  • Washingtonul a anunţat că atribuie Serviciului rus de Informaţii Externe atacurile cibernetice SolarWinds, care au vizat instituţii guvernamentale americane.

  • Decizia de reducere a acţiunilor coordonate de reacţie intervine în contestul amplificării tensiunilor dintre Statele Unite şi Rusia.

27/10/21 16:23

Statele Unite reduc riposta coordonată la atacuri cibernetice, în contextul tensiunilor cu Rusia

Administraţia Joseph Biden a decis reducerea activităţilor coordonate ale unor agenţii guvernamentale de securitate privind contracararea incidentelor cibernetice majore, anunţă un oficial de la Washington, în contextul în care tensiunile cu Rusia s-au amplificat după aplicarea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook