28.09.2021

  • Administraţia Joseph Biden speră să primească un răspuns favorabil din partea Coreei de Nord la oferta de lansare a negocierilor pe tema programului nuclear, informează agenţia Associated Press.

  • Sung Kim, emisarul special al Washingtonului pentru Coreea de Nord, s-a deplasat la Seul, pentru discuţii cu oficiali sud-coreeni şi japonezi despre abordarea diplomatică faţă de regimul de la Phenian.

  • În mai, Joseph Biden a criticat iniţiativa predecesorului său, Donald Trump, de a se întâlni de două ori cu liderul autoritarist de la Phenian.

  • Preşedintele nord-coreean a pledat pentru acţiuni rapide de contracarare a situaţiilor neprevăzute şi a cerut concentrarea eforturilor pe stabilitatea Peninsulei Coreea, conform KCNA.

21/06/21 22:42

Statele Unite speră că regimul nord-coreean va accepta oferta pentru dialog

Administraţia Joseph Biden speră să primească un răspuns favorabil din partea Coreei de Nord la oferta de lansare a negocierilor pe tema programului nuclear, informează agenţia Associated Press. Sung Kim, emisarul special al Washingtonului pentru Coreea de Nord, s-a deplasat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook