26.05.2020

  • Ghinion pentru Mircea Băsescu, în legătură cu cea de-a doua companie pe care o patronează și care se află, în prezent, în procedura falimentului.

  • Finanțele Publice, total absente din această dezbatere Ulterior, în cadrul ședinței din 27 noiembrie 2019, prin votul creditorului majoritar Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța , nu a fost aprobată această propunere a lichidatorului judiciar.

  • Ice Age SRL este societatea acuzată că, în 2009, a fost implicată în operațiunea de reciclare a armamentului și muniției expirate din Taiwan.

  • Pentru descărcarea, manipularea şi depozitarea muniţiei în Portul Constanţa, Cornel Purcărea a apelat la serviciile unei firme de depozitări care activa pe raza portului – SC Ice Age SRL.

03/03/20 10:20

Statul român, creditor la firma lui Mircea Băsescu, complet dezinteresat de prețul de vânzare a bunurilor datornicului

Ghinion pentru Mircea Băsescu, în legătură cu cea de-a doua companie pe care o patronează și care se află, în prezent, în procedura falimentului. Propunerea lichidatorului judiciar al SC MB Consult Company SRL Constanța de a scoate la vânzare bunurile firmei, prin licitație,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook