04.08.2020

  • Steven Spielberg dezvoltă în această perioadă şi un serial de antologie, Amazing Story, pentru un alt producător de conţinuturi, Apple TV Plus.

  • Potrivit dezvăluirilor sale, Steven Spielberg a scris deja cinci sau şase episoade (pe care fondatorul Quibi le numeşte capitole, la fel ca în cazul cărţilor) dintr-o poveste care va avea 10-12 episoade.

  • Nu mai scrisese un scenariu de ceva vreme, aşadar, faptul că el scrie acum ceva pentru noi este un lucru fantastic, a declarat Jeffrey Katzenberg.

  • Renumitul producător hollywoodian spune că aceste proiecte vor reprezenta un echivalent pentru ceea ce a însemnat House of Cards pentru Netflix şi The Handmaid's Tale pentru Hulu.

10/06/19 22:11

Steven Spielberg scrie scenariul unui serial horror ce va fi disponibil pe o platformă de streaming doar în timpul nopţii

Cineastul american Steven Spielberg scrie în această perioadă scenariul unui serial horror, pe care abonaţii viitoarei platforme de streaming Quibi vor putea să îl vizioneze doar pe durata nopţii, a anunţat duminică Jeffrey Katzenberg, fondatorul acestui serviciu online,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook