30.11.2020

PE SCURT

  • Pandemia de coronavirus se va termina în anul 2023, a declarat, duminică, managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală, răspunzând la o întrebare.

  • Întrebat dacă va demisiona de la conducerea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof.

  • Un alt medic, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizați Mondială a Sănătății (OMS), va deschide lista PSD la Camera Deputaților.

  • „Doctorul Adrian Streinu Cercel va fi pe locul doi al listei noastre pentru Senat, în Capitală”, au declarat vineri pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSD.

18/10/20 17:33

Streinu Cercel: Îmi mențin declarația că pandemia de coronavirus se va termina în 2023

Pandemia de coronavirus se va termina în anul 2023, a declarat, duminică, managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală, răspunzând la o întrebare. Întrebat dacă își menține declarația potrivit căreia pandemia se va termina în 2023, Streinu Cercel a răspuns: „Da. Categoric...

Jurnalul ·

Streinu Cercel, candidat oficial la alegerile parlamentare din partea PSD

Directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Adrian Streinu Cercel, va candida la parlamentare pe lista PSD București, a declarat președintele social-democraților Marcel Ciolacu. Întrebat dacă va demisiona de la conducerea Institutului Național...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook