01.12.2021

  • „România trece printr-o criză medicală fără precedent, aproape de prăbușirea sistemului de sănătate, cu o rată a infecției COVID care ajunge la aproape 17‰ în diferite orașe.

  • Potrivit acestora, autoritățile au retras dreptul părinților de a opta pentru educație desfășurată cu prezență fizică sau online, iar în contextul actual din România „situația este extrem de periculoasă”.

  • „SOS sănătatea copiilor noștri: dați-le dreptul de a studia online în pandemie!”, cer inițiatorii acestui document pe care l-au catalogat ca fiind un „strigăt disperat de ajutor și intervenție de urgență”.

  • Mai mult, spitalele și școlile funcționează fără autorizații de securitate la incendiu, mai spun inițiatorii documentului, amintind de moartea pacienților spitalizați în secțiile ATI care „au ars în scene apocaliptice”.

11/10/21 07:30

Strigăt disperat al părinților: „Dați-le dreptul de a studia online în pandemie!”

Aproximativ 3.000 de români au semnat, până ieri, o scrisoare deschisă adresată Comisiei Europene în care părinții sunt îngrijorați că elevii sunt nevoiți să meargă la școală, chiar și în localitățile în care rata de infectare depășește chiar și 20 la mia de locuitori. „SOS...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook