12.08.2020

  • Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS)a predat peste 25.000 de tablete, atât în ţară, cât şi în străinătate, pentru buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale.

  • Specialiştii STS au operaţionalizat Centrul de Suport Tehnic, oferind, prin Centrul de preluare apeluri, asistenţă tehnică pentru operatorii de calculator şi preşedinţii secţiilor de votare din ţară şi din străinătate.

  • Acestea au fost realizate conform cerinţelor Autorităţii Electorale Permanente şi ale Institutului Naţional de Statistică, testate, avizate şi predate către aceste autorităţi, în vederea testării şi certificării.

  • Operaţionalizarea sistemelor va avea loc în data de 5 noiembrie, începând cu ora 22,00, când demarează centralizarea votului prin corespondenţă din Australia, se mai arată în comunicat.

04/11/19 15:05

STS a predat peste 25.000 de tablete necesare desfășurării alegerilor prezidențiale

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a predat peste 25.000 de tablete, atât în ţară, cât şi în străinătate, pentru buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale. "În conformitate cu atribuţiile stabilite prin legislaţia în vigoare privind procesul electoral, Serviciul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook