31.05.2020

  • Conform sursei citate, UAUIM va demara totodată un parteneriat de lungă durată cu Primăria Constanţa, pentru a furniza proiecte viabile de planificare urbană prin care să fie valorificate şi conservate toate elementele de patrimoniu.

  • Potrivit Primăriei Constanţa, o posibilă soluţie avansată de echipa de lucru se referă la refacerea legăturii dintre Cazinoul din Constanţa şi Acvariu, prin crearea unui ansamblu sub formă de pavilion.

  • Lucrările, realizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), se ridică la valoarea de circa 112 milioane de lei.

  • În mai 2019, Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea şi restaurarea Cazinoului din Constanţa, monument istoric aflat în paragină de peste zece ani.

26/09/19 17:02

Studenții la Arhitectură se implică în restaurarea Cazinoului din Constanța. Începerea lucrărilor a fost, din nou, amânată

Studenţi, doctoranzi şi cadre didactice de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" (UAUIM) se implică în restaurarea Cazinoului din Constanţa, căutând soluţii adaptate pentru intervenţiile asupra monumentului istoric, a informat joi administraţia locală. Conform...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook