12.08.2020

  • Procentul din România este cel mai ridicat din cele şapte ţări sondate în cadrul studiului contractat de International Personal Finance, grup britanic care operează Provident Financial România.

  • În ceea ce priveşte banii rămaşi după plata facturilor şi acoperirea cheltuielilor esenţiale, majoritatea tinerilor români ar economisi pentru vacanţe (43%) ori alte cheltuieli care ar putea apărea (40%).

  • Din 2006, Provident a investit în România peste 332 de milioane de euro şi a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 117 de milioane de euro.

  • Peste jumătate dintre cehi (58%) şi mexicani (53%) spun că dobânda totală este unul dintre cele mai importante trei lucruri de luat în calcul la contractarea unui împrumut.

06/08/19 19:22

Studiu: Tot mai mulţi tineri români vor să-şi deschidă propria afacere

Peste jumătate dintre tinerii români (53%) cu vârste între 18 şi 25 de ani iau în calcul deschiderea propriei afaceri, conform unui studiu Ipsos MORI.  Procentul din România este cel mai ridicat din cele şapte ţări sondate în cadrul studiului contractat de International...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook