27.01.2020

  • Copiii nu trebuie folosiţi ca pioni în dispute diplomatice, a subliniat Huntsman într-un comunicat, exprimându-şi speranţa ca problema să fie rezolvată înainte de începutul anului şcolar.

  • Ziarul rus Kommersant a relatat în iunie 2017 că Moscova are în vedere măsuri împotriva acestei instituţii, ca represalii la sancţiunile impuse Rusiei de fostul preşedinte american Barack Obama în 2016.

  • Scrisoarea i-a avertizat pe părinţi asupra unor consecinţe drastice pentru şcoală, care s-ar putea vedea obligată să limiteze înscrierile.

  • Potrivit agenţiilor de presă ruse, MAE rus a precizat că a cerut în mod repetat ambasadei SUA, de-a lungul timpului, să discute despre statutul şcolii şi problema vizelor pentru profesori.

17/07/19 19:54

SUA acuză Rusia că foloseşte copii drept pioni, după ce Moscova a refuzat vizele unor profesori

SUA au acuzat miercuri Rusia că foloseşte copii drept pioni, după ce Moscova a refuzat să acorde vize câtorva zeci de profesori noi la o şcoală în limba engleză creată la Moscova de ambasadele americană, britanică şi canadiană pentru copiii diplomaţilor, relatează Reuters. Ambasadorul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook