11.12.2019

  • Statele Unite ale Americii nu au permis poporului iranian să beneficieze de prevederile acordului nuclear din 2015, a acuzat luni vicepreşedintele iranian Eshaq Jahangiri, citat de agenţia de presă IRIB, preluată de Reuters.

  • Duminică, Iranul a anunţat oficial începerea îmbogăţirii mai avansate a uraniului, peste concentraţia de 3,67% convenită prin acordul din 2015 cu puterile internaţionale.

  • Pentru miercuri a fost anunţată o reuniune extraordinară a Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), la solicitarea SUA, pentru a evalua derogările de la acordul nuclear din 2015 anunţate de Iran.

  • Moussavi, care a fost întrebat ce atitudine va adopta ţara sa dacă statele europene vor reacţiona viguros la ultimele anunţuri ale Iranului, nu a precizat în ce ar consta ultima etapă menţionată.

08/07/19 13:31

SUA nu au permis poporului iranian să beneficieze de prevederile acordului nuclear din 2015, acuză un oficial iranian

Statele Unite ale Americii nu au permis poporului iranian să beneficieze de prevederile acordului nuclear din 2015, a acuzat luni vicepreşedintele iranian Eshaq Jahangiri, citat de agenţia de presă IRIB, preluată de Reuters. Duminică, Iranul a anunţat oficial începerea...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook