13.11.2019

  • Expoziția este formată din fotografii inedite și cărți, precum și documente referitoare la vizita Reginei Maria în Spania, pentru prima oară expuse publicului.

  • Grafica este realizată de Roland Edgar Vasiliu, lector universitar la Facultatea de Arhitectură Ion Mincu din București.

  • „Comemorăm, în primul rând, un fapt istoric ce s-a petrecut în urmă cu 90 de ani: vizita în Spania a Reginei Maria a României.

  • Activitatea noastră în timpul Președinției s-a axat pe conceptul de coeziune ca valoare comună europeană și expresie a unității dintre statele membre ale Uniunii Europene.”

25/06/19 16:03

Suită de evenimente organizate la Palatul Regal din Madrid pentru marcarea finalului Preşedinţiei Române la Consiliul Uniunii Europene şi a 90 de ani de la vizita Reginei Maria în Regatul Spaniei

Ambasada României în Regatul Spaniei, în colaborare cu reprezentanța Institutului Cultural Român de la Madrid și cu Patrimoniul Național al Spaniei (organism public care se ocupă de administrarea și întreținerea bunurilor istorice ale Coroanei Regale a Spaniei) organizează...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook