24.05.2019

PE SCURT

  • 'Sprijin pe deplin decizia preşedintelui Trump de a nu face alegerea facilă', a declarat Abe după o convorbire telefonică cu liderul american.

  • Shinzo Abe a mai spus că, la summitul cu Kim, Trump a evocat subiectul cetăţenilor japonezi răpiţi de agenţi nord-coreeni în anii 1970-1980.

  • Nu trebuie să vorbim de extinderea sancţiunilor (...) Există mulţi oameni formidabili în Coreea de Nord care trebuie la rândul lor să trăiască, a adăugat liderul de la Casa Albă.

  • Cel de-al doilea summit dintre preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un s-a încheiat brusc joi, la Hanoi, fără un acord privind denuclearizarea Coreei de Nord.

28/02/19 14:44

Summit Trump - Kim Jong Un. Japonia sprijină decizia SUA

Al doilea summit Trump-Kim, desfăşurat la Hanoi, s-a încheiat brusc, fără a se fi ajuns la un acord în problema denuclearizării Coreei de Nord. 'Sprijin pe deplin decizia preşedintelui Trump de a nu face alegerea facilă', a declarat Abe după o convorbire telefonică cu...

DCnews ·

Summit Trump - Kim Jong-Un. Președintele SUA, decizie privind sancțiunile

"Din acest motiv, nu am putut renunţa la toate sancţiunile", a spus Trump, după summitul de două zile cu Kim care s-a încheiat fără semnarea unui acord privind denuclearizarea Coreii de Nord. "Am simţit amândoi că nu era un lucru bun să semnăm ceva", a mai declarat preşedintele...

DCnews ·

Summit Trump - Kim Jong-Un. Președintele SUA, decizie privind sancțiunile

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook