29.02.2020

  • Fostul campion german de Formula 1, Michael Schumacher,s-ar afla în stare conștientă, potrivit declarațiilor unui angajat al Spitalului Georges-Pompidou din Paris, unde acesta se află în prezent.

  • În ziua de 9 septembrie, pilotul afost adus în unitatea sanitară din capitala Franței pentru a efectua un tratament inovator, potrivitcotidianului Le Parisien.

  • Schumacher a fost internat într-o unitate de supraveghere permanentă a serviciului de chirurgie vasculară, condus de celebrul profesorPhilippe Menasché, pionier al terapiei celulare pentru tratarea insuficienţei cardiace.

  • Asistenţa Publică-Spitale din Paris (AP-HP) nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, motivând că ține de păstrarea secretului medical.

11/09/19 15:44

Supriză de proporții în lumea sportului ! Michael Schumacher este conștient

Fostul campion german de Formula 1, Michael Schumacher, s-ar afla în stare conștientă, potrivit declarațiilor unui angajat al Spitalului Georges-Pompidou din Paris, unde acesta se află în prezent. În ziua de 9 septembrie, pilotul a fost adus în unitatea sanitară din capitala...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook