20.09.2019

  • Telespectatorii au urmãrit în numãr mare ultimul battle al sezonului special, emisiunea impunându-se ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial.

  • În vreme ce una dintre farfurii a fost gătită exclusiv de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu ajutorul echipelor, cea de-a doua a fost responsabilitatea totală a concurenților.

  • Echipa mov, condusă de chef Sorin Bontea, s-a clasat pe primul loc, motiv pentru care au câștigat avantajul de a continua lupta în duelul eliminatoriu în formație completă.

  • În ciuda lipsei de experiență din bucătărie, aceștia au reușit să pună în fața juraților preparate gustoase, bucurându-se de aprecierea celor ce le-au degustat.

12/06/19 17:16

Surorile Crudu s-au calificat în finala sezonului special Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţã la nivelul publicului comercial

Emoţii mari pentru cele trei familii care au intrat aseară, alături de chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuţite, în ultimul battle al sezonului special.Războiul culinar a fost împărţit în două probe, iar bucătarii în tunici roşii, coordonaţi...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook