17.02.2020

  • Estimările sunt realizate folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) din Reading (Anglia).

  • În Oltenia, valorile termice diurne vor fi în creştere semnificativă, în cursul acestei săptămâni, de la medii de 22 - 23 de grade, la valori de 29 - 30 de grade.

  • Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala aproape în fiecare zi, iar cantităţi de apă mai însemnate vor fi la începutul intervalului şi în jurul datei de 8 iunie.

  • Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii îndeosebi în prima săptămână, iar media acestora, pe tot parcursul intervalului, va oscila între 13 şi 16 grade.

03/06/19 14:19

Surprize de la meteorologi: Temperaturi de până la 31 de grade şi averse aproape în fiecare zi, în intervalul 3 - 16 iunie

Valorile termice vor ajunge la 31 de grade Celsius în următoarele două săptămâni, în zona Banatului, în timp ce aversele vor continua să fie prezente aproape zilnic în majoritatea regiunilor, reiese din estimările Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabile...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook