31.05.2020

  • Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că, prin declararea neconstituționalității Legii anticipatelor, se pune capăt „visului prezidențial” în acest sens și că sunt readuse „legalitatea și bunul simț în politică”.

  • „Așa cum era de așteptat, CCR a declarat neconstituțională ordonanța dată “noaptea ca hoții” de un guvern Orban care era deja cu un picior plecat din Palatul Victoria.

  • Tăriceanu mai spune că așteaptă ca Ludovic Orban și PNL „să înțeleagă implicațiile acestei decizii și să-și voteze propriul guvern”.

  • Ordonanță care să legifereze frauda electorală, care să interzică dreptul partidelor mici de a avea reprezentanți în secții de vot, care să schimbe reguli importante în timpul jocului.

12/03/20 12:38

Tăriceanu: Decizia CCR pune capăt visului prezidențial pentru alegeri anticipate

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că, prin declararea neconstituționalității Legii anticipatelor, se pune capăt „visului prezidențial” în acest sens și că sunt readuse „legalitatea și bunul simț în politică”. „Așa cum era de așteptat, CCR a declarat neconstituțională...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook