29.09.2020

  • Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, consideră că este momentul pentru revenire la o „normalitate responsabilă” și pentru repornirea economiei.

  • Da, sunt pentru deschiderea spitalelor, restaurantelor, stadioanelor, mall-urilor și tot ce ține de revenirea la normalitate.

  • „Urmăresc, pe cât îmi permite timpul, dezbaterea publică legată de această revenire și cred că se discută mult prea mult despre vacanțe și destul de puțin despre muncă.

  • „Parlamentul trebuie să rămână în sesiune aproape permanent” Senatorul ALDE consideră că parlamentarii ar trebui să renunțe la vacanță pentru a fi prezenți Parlament și ca să voteze legile necesare.

12/06/20 16:17

Tăriceanu, despre revenirea la normalitate: Sunt pentru deschiderea largă a porților bisericilor și a altor lăcașe de cult. Parlamentarii și tot sistemul public să își sacrifice concediul și să rămână la muncă

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, consideră că este momentul pentru revenire la o „normalitate responsabilă” și pentru repornirea economiei. „Da, sunt pentru o revenire la o normalitate responsabilă. Da, sunt pentru deschiderea spitalelor, restaurantelor, stadioanelor,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook