16.01.2021

PE SCURT

  • „În încercarea lor ticăloasă de a mușamaliza tragedia de la Piatra Neamț, Ministrul Tătaru lansează pe piață teoria: „pentru accidentul de la Piatra Neamț toți suntem de vină”.

  • Nu noi am ținut spitalul din Lețcani închis doar ca să puteți voi să-l deschideți după ce candidatul PNL la Consiliul Județean Iași își câștigă scaunul.

  • Dacă nu ați fi pus bețe în roate deschiderii acelui spital, 11 români probabil ar fi astăzi în viață!

  • Deci, fiți bărbați și asumați-vă responsabilitatea morală pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț!

16/11/20 15:26

Tăriceanu: Fiți bărbați și asumați-vă responsabilitatea morală pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț! Normalitatea nu va reveni atâta timp cât guvernul Orban va fi la Palatul Victoria!

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Nelu Tătaru de o „încercare ticăloasă” de mușamalizare a tragediei de la Piatra Neamț. „În încercarea lor ticăloasă de a mușamaliza tragedia de la Piatra Neamț, Ministrul Tătaru lansează pe piață teoria: „pentru accidentul de la Piatra...

Jurnalul ·

Călin Popescu-Tăriceanu, mesaj pentru Tătaru: ”Nu, tată, nu toți suntem vinovați!”

Călin Popescu Tăriceanu a scrie un mesaj dur pe pagina sa de facebook, in contextul incidentului de la Piatra Neamț „În încercarea lor ticăloasă de a mușamaliza tragedia de la Piatra Neamț, Ministrul Tătaru lansează pe piață teoria: „pentru accidentul de la Piatra Neamț...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook