26.05.2020

  • Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, se declară ''stupefiat''de cazul fetiţei de la Baia de Aramă, criticând faptul că tot mai mulţi încearcă să extragă capital de imagine din drama acestui copil.

  • Cu adevărat am ajuns republica procurorilor, nimeni nu mai poate tăgădui asta, odată ce nimic nu se mai face sub soare fără generoasa participare şi contribuţie a colegilor lui Lazăr, Portocală ori Kovesi.

  • Ca părinte ştiu ce înseamnă delicateţea unui suflet de copil, iar adopţiile întotdeauna îmbracă forme dificile pentru micuţii care îşi schimbă peste noapte personajele din preajmă, căminul unde vieţuiesc, oraşul etc.

  • Anume că şi eu, şi restul românilor, probabil, am asistat la un spectacol năucitor şi dureros implicând prezenţa unui procuror şi a mascaţilor la un caz de adopţie cu ceva probleme.

23/06/19 15:39

Tăriceanu: Sunt stupefiat de cazul copilului de la Baia de Aramă; mulţi încearcă să extragă capital de imagine din această dramă

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, se declară ''stupefiat'' de cazul fetiţei de la Baia de Aramă, criticând faptul că tot mai mulţi încearcă să extragă capital de imagine din drama acestui copil. "Mă număr printre românii stupefiaţi şi emoţionaţi de drama...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook